Advies compleet

 

- intake

- uitwerking van de verschillende opties voor indelingen

- 3d ontwerp met alle impressies hoe de ruimte eruit gaat zien

- meubel en accessoireplan

- verlichtingsplan

- raambekleding advies

- materialen en kleuren

- complete shoppinglist

 

vanaf €1795,-

 

 

 

Advies thuis

 

Dit advies is perfect als je nét de puntjes op de i wilt zetten of wilt laten meekijken in je interieur en een paar specifieke vragen hebt!

Tijdens een 2 uur durend bezoek bij jou thuis, geef ik je professionele tips en adviezen die je direct toe kunt passen!

Je kunt daarna lekker aan de slag!

 

€349,-*

 

 

Advies per uur


- misschien heb je maar een kleine vraag op één of twee gebieden? dan is een advies per uur misschien passender voor jou!

- je bent bijvoorbeeld erg tevreden met je meubels maar mist net de finishing touch, de juiste verlichting vinden voor je woonkamer lukt niet.

maar denk ook aan; keuze van de vloer, kleuren, raambekleding, accessoires etc.

Tijdens de intake kan ik inschatten hoeveel uur ik denk kwijt te zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!


bovenstaande pakketten zijn gebaseerd op één ruimte (meestal huiskamer). Als er voor meerdere ruimtes geadviseerd wenst te worden, wordt er een op maat gemaakte offerte gemaakt.

* ex. €0,30 per km in een straal vanaf 10 km. vanaf Woudenberg
 

Werkwijze

Bekijk hieronder wat je kunt verwachten van een interieuradvies, mocht jouw wens of vraag en niet tussen staan, neem dan gerust contact op zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen!

Een interieuradvies is heel persoonlijk en elke situatie is anders! om toch een idee te krijgen wat je kunt verwachten heb ik hieronder de stappen beschreven die vaak in het interieurproces worden genomen.

Kennismaking en Intake

We starten met een kosteloze kennismaking. Dit kan telefonisch, bij jou thuis of op de betreffende locatie. Zo kunnen we bespreken wat ik voor je kan betekenen. Als we besluiten met elkaar verder te gaan, maak ik een offerte waarin alle afspraken duidelijk komen te staan. Daarna volgt een intake. Een belangrijk onderdeel, want het totaalplan dat ik voor je maak is volledig afgestemd op jouw woonwensen. Dat is de kracht van Marjolein interieuradvies & styling! Jouw ideale woon of werksituatie begrijpen en die vertalen naar een maatwerk interieuradvies. Dit advies is een helder stappenplan dat je zelf in eigen tempo kunt uitvoeren. Een fijn houvast dat richting geeft, miskopen voorkomt en tot slot jouw droominterieur wordt!

Moodboard

Op een moodboard wordt door middel van afbeeldingen de sfeer bepaald die neergezet gaat worden. Dit wordt het uitgangspunt van het ontwerp.

Indeling

Ik teken de plattegrond van de in te richten ruimte op schaal en ook wordt nu gekeken naar de beste indeling. Belangrijke aandachtspunten zoals praktische opberg, speel of werkmogelijkheden worden hierin uiteraard meegenomen. Vaak zijn er meer opties dan je zou denken. Ik neem je mee in alle overwegingen om tot de beste keuze te komen!

Ook de meubelstukken of accessoires waar je waarde aan hecht en graag wilt houden krijgen een mooie plek in het geheel, zodat er samenhang ontstaat.

Materialen

Van de gekozen wand, vloer en raambekleding maar ook van de meubels laat ik zoveel mogelijk stalen zien, zodat je een compleet beeld krijgt van de daadwerkelijke kleuren en materialen.

Verlichting

Verlichting is vaak een 'ondergeschoven kindje' en komt meestal als sluitstuk bij het inrichten van een interieur terwijl goede verlichting essentieel is voor de juiste sfeer in de ruimte en ook functioneel is het van belang waar en welke verlichting gebruikt wordt. Juist een verbouwing of verhuizing is een belangrijk moment om goed te kijken naar de verlichting.

Shoppinglist

Je krijgt een complete lijst van alle materialen, meubels, verlichting en accessoires met hierbij de specificaties en de prijzen zodat je een totaalbeeld hebt van de kosten. Ik heb een aantal samenwerkingen met fijne leveranciers, waar je gebruik van kunt maken.

Presentatie

Als bovenstaande gerealiseerd is kom ik langs om het plan te presenteren en advies te geven. Je krijgt alle bovengenoemde ontwerpen zodat je zelf kan bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat! In mijn netwerk heb ik veel contacten die je kunt inschakelen bij de uitvoering van het plan. Natuurlijk kan ik ook helpen met het afstylen.